Anmeldelser og resultater av Dukan-dietten

Bare en lege:
2011-01-17 Jeg forstår ikke hvor de positive vurderingene om Dukan-dietten kommer fra. Vet du hvor mye de bringer deg i en ambulanse med nyreskader? Før du tror noen anmeldelser, ta en prøve Reberg, og finn ut om du til og med kan sitte på proteindietter.

Mary:
2011-01-29 Jeg hørte på vurderinger om Dukan-kostholdet til venninnene mine, og det tok fyr. I dag, mens jeg er på diett, har jeg allerede droppet 5 kg 200 gram, 4 kg 800 gram gjenstår til ideell vekt, så det er noe å prøve på! Innen våren blir det vi trenger! Bli med).

LavinaVanili:
2011-06-18 Jeg spør om råd opplevd å gå ned i vekt. Fra 08.06 på Attack falt hun 4 kg på 4 dager. Jeg følte meg fin. Fra 13.06 Cruise. To dager senere var det en svimmelhet, svakhet og følelser som ligner på den ubevisste "svimmelheten." Svakheten er spesielt sterk om morgenen, jeg vil tilbake til senga.

Jeg følger kostholdet strengt, spiser nok, det er ingen følelse av sult, det eneste bruddet er mye salt, jeg kan ikke svelge fersk mat. Trykket er lavere enn vanlig, men innenfor normale grenser.

Slag til portrettet: Jeg er 54 år gammel, mye sår (hypertensjon, hypotyreose, problemer med mage-tarmkanalen, etc.).

Jeg forstår at den mest logiske avgjørelsen er å oppsøke lege. Men jeg venter på råd - å slutte med alle disse tullene med dietter.

Hva om denne tilstanden, hadde noen av dere det og bare trengte å være tålmodige? Jeg vil ikke kaste Dukana!

Amir:
2011-06-18 Dessverre kan jeg ikke kalle tilstanden min bare tretthet. Dette er en sterk svakhet, ved å miste balansen.

Og likevel, i løpet av de siste 10 har visjonen falt veldig, vi må forstørre bildet på skjermen, ellers er alt uskarpt. Det ubehagelige ordet "hypoglykemi" kommer til hjernen.

Ingenting om dette nettstedet Dukana ikke funnet.

Jeg skriver disse linjene og ser på NTV-programmet om sukker. Endokrinolog sier at eliminere karbohydrater fullstendig, inkl. sukker, på ingen måte umulig. Hjernen vår lever av glukose, først sulter den og dør deretter.

Jeg forstår at informasjonen fra NTV burde deles med 10, men .. Hva skrev Dukan om dette, ingen leste den? Jeg lever uten glukose i mer enn 4 måneder.

Yoghurt med lite fett:
2011-09-01 Det er rart for meg å lese negative anmeldelser om Dukan-dietten. Min unge manns søster kommer ofte på jobb i Frankrike, så hun sier at hvert sekund der ute på denne dietten, på mange restauranter er til og med en side av denne dietten inkludert i menyen, og i supermarkeder er det “Ducan” -hyller. Effekten av det er virkelig fantastisk, jeg er 4 dager på en annen dag, men i morgen skal jeg hoppe over til Dyukan).

Olya:
2011-09-17 Jeg prøvde Dukan-dietten, som er moteriktig nå, angrepsfasen - hele uken bare proteiner-egg, kjøtt, cottage cheese, kylling. Ryggen i nyrene mine, som en ødelagt, vill svakhet, begynte å gjøre vondt av den 6. dagen når jeg sto opp av sengen, alt var mørkt i øynene, ærlig talt, det var et ønske om å ringe 03, det var så ille. Overlot kostholdet, for så ille hadde jeg aldri hatt.

Tatiana:
2011-09-23 Jeg tilbrakte en uke i Attack-ekornfasen hele uken, denne uken var vekten min 57 kg, men til hvilken pris - forferdelig helsetilstand, mørke i øynene, om morgenen er det umulig å komme ut av sengen, ryggen i nyrene har vondt som en ødelagt og ærlig talt, ønsket om å kalle deg selv endelig 03.

Og denne vekten på 57 kg ga meg ingen glede, jeg var halvdød, og jeg gikk nedover gaten og tenkte, og jeg tok alle dokumentene med meg, at hvis jeg falt, ville de finne meg og passet var med meg. Jeg brydde meg ikke om hvilken vekt jeg hadde, jeg hadde aldri TAAAAK dårlig ((((det var, det ser ut til, proteinforgiftning (det var TAAAAAAI-slag mot nyrene og leveren!

Chupa:
2011-10-09 kjæresten min brukte 10 dager på å sitte ute, gikk ned i vekt, og kom seg deretter tilbake, men så langt (i omtrent ett år) kan hun ikke engang skrelle et kokt egg, tårer fra en lukt.

Kommentarer (385)

Og jeg gikk ned i vekt fint på Dyukane, det eneste som forstoppelse var konstant, måtte drikke avføringsmidler, men likevel -15 kg

I dag er jeg på den åttende dagen på angrepet, jeg føler meg bra, jeg spiser til og med brisling i en tomat, røkt krabbe, gobies i en tomat falt 5 kg, torturert forstoppelse og inntil da nå er det glyserinlys som hjelper så langt jeg drikker coca light, kaffe med krem ​​med soya og stedfortreder sukker Jeg vet ikke hva som vil skje videre på angrepet i ytterligere to dager, deretter en annen etasje

Forstoppelse bare torturerte meg. Stearinlys er fine, men hemoroider er der. Bare forlax og vann er reddet. Det er synd å nekte kostholdet, men så lenge avføringen er tilbake til det normale, er det mulig det ikke er ødelagt lenger, håper jeg virkelig

Dyukan kosthold: meningene fra fagfolk

Til tross for at Dukan-dietten er en av de mest populære og lønnsomme (millioner mennesker rundt om i verden holder seg til dette kostholdet, og størrelsen på virksomheten med å selge bøker og merkevarer blir estimert til 100 millioner euro årlig (1)), er de fleste profesjonelle ernæringsfysiologer ekstremt negative holdninger til ernæringsreglene beskrevet av Ducan.

Den franske legenes organisasjon anklaget forfatteren for et kjent kosthold åpent for at han “gjør medisin til en virksomhet” (2), og ser helt bort fra helseeffekten av å gå ned i vekt, og den britiske kostholdsforbundet i flere år kalte Dyukan-dietten det farligste kostholdet for mennesker anbefaler på det sterkeste å unngå det (3).

Er dette kostholdet effektivt?

Årsaken til populariteten til Dukan-dietten er enkel - dets ernæringsprogram krever ikke i det hele tatt nøye kontroll over næringsstoffer, nøye telling av kalorier eller direkte nektelse av å spise. For å gå ned i vekt og bli kvitt overflødig vekt, er det nok bare å overholde de grunnleggende bestemmelsene og stadiene i kostholdet, samt spise listen over mat som tilbys av Ducan.

Hovedfokuset for dette kostholdet er proteiner med lite fett, maksimal begrensning av enkle karbohydrater og sukker, samt regelmessig inntak av store mengder fiber. Faktisk er Dukan-dietten et typisk eksempel på et karbohydratfritt kosthold (hvis type er ketodietten), men med samtidig begrensning av fett.

Stadier av Dukan-dietten med enkle ord

I seg selv er Dukan-dietten delt inn i fire påfølgende stadier - angrep, veksling, konsolidering og stabilisering. Angrepet er det korteste stadiet, som varer 2-6 dager (bare proteinprodukter med en nesten fullstendig begrensning av fett er tillatt til mat). I løpet av denne tiden kan du miste 2-4 kg vekt, fordi en stor mengde væske kommer ut av kroppen.

Det andre stadiet i kostholdet er vekslingen av protein- og protein-grønnsaksdager. Til å begynne med er det bare proteinprodukter som er tillatt, deretter - i like proporsjoner, proteiner og grønnsaker (kilde til fiber og vitaminer). Alternative dager tillatt i dagmodus annenhver dag, to etter to, og så videre. Varigheten av dette stadiet av Dukan-dietten - til du når ønsket vekt.

Endelig resultat: konsolidering og stabilisering

Omtaler har blitt tynne og sier at konsolidering regnes som den mest enkle fasen av Dukan-dietten. Varigheten av dette stadiet blir beregnet basert på tallet på 10 dager for hvert tapte kilo. På dette stadiet blir en porsjon frukt per dag lagt til dietten, en porsjon brød og ost og fet kjøtt en gang i uken. I tillegg er alle produkter fra vekslingstrinnet tillatt.

Stabilisering - det siste stadiet av Dukan-kostholdet, som varer resten av livet. Det sentrale prinsippet for ernæring på dette stadiet er det daglige forbruket av 1-3 ss havrekli og en protein dag per uke (bare proteinprodukter er tillatt). Det er også viktig at Dukan i alle faser av kostholdet anbefaler intens gange i 30-60 minutter om dagen og avslag fra heisen.

Fordeler og ulemper: anmeldelser som går ned i vekt av Dyukanu

Den viktigste fordelen med Dukan-kostholdet er tradisjonelt fraværet av følelsen av sult. Faktisk kan du spise når som helst og i alle mengder. Anmeldelsene sier ofte at kostholdet består av enkle og forståelige matvarer - faktisk kan du spise på restauranter uten problemer, og bestille grillet kylling eller storfekjøtt, samt fisk, sjømat og grønnsaker.

Blant de viktigste ulempene ved anmeldelser, noterer de som mister vekt det nesten fullstendige fraværet av frukt i de fleste stadier av kostholdet, konstant tørst og den karakteristiske lukten av aceton fra munnen på proteindager (et direkte resultat av ketose). Blant annet begynner noen mennesker som mister vekt på Dukan-dietten, problemer med fordøyelsen.

Vitenskapelige data: Dukan-diettfeil

Forskere minner oss om at Dukans bok inneholder utsagn som strider mot virkeligheten. Det mest kritiserte avslaget på fett - Ducane nevner ikke at en sunn person trenger minst 40-50 gram fett per dag. Avslag på fett medfører problemer med fettløselige vitaminer (først og fremst med vitamin D), absorpsjon av kalsium og en rekke andre mineraler.

Basert på det faktum at sammensetningen av morsmelk er i en andel av 5: 3: 2 (når det gjelder kalorier av karbohydrater, fett og proteiner), konkluderer Ducan at dette forholdet er den "gyldne andelen" og er den mest harmoniske og riktige for mating av en voksen. person. Dessverre har denne oppfatningen ingen vitenskapelige bevis (4).

Anti-vitenskapelige kostholdsanbefalinger

I tillegg forbyr Dukan-dietten spinat (som inneholder sukker), selv om spinat i virkeligheten bare inneholder 3,6 gram sukker per stor del av salaten per 100 g - men på samme tid klassifiserer dietten skummet melk til produkter med ubegrenset forbruk (glemmer det et glass melk inneholder omtrent 10-13 gram sukker).

Blant annet antyder ekte vitenskapelig forskning at Dukan-dietten ikke endrer spisevaner - mer enn 80% av de 5000 forsøkspersonene som har gått ned i vekt med dette kostholdet har returnert til sin opprinnelige vekt i løpet av noen år (1). Årsaken til at folk fortsatt går ned i vekt, er ikke i Dukan-dietten, men i ketofasen som denne dietten anbefaler.

Dyukans kosthold: en skikkelig gjennomgang av den tynnere

“Kalori- og matbegrensningsdiett har vært veldig vanskelig for meg - jeg liker virkelig å spise for mye. Jeg lette etter andre alternativer som ikke pålegger mat streng kontroll. Til slutt bestemte jeg meg for å gå ned i vekt på Dukan-dietten. Resultatet av de første dagene fornøyd. Jeg spiste favorittkjøttet, fjærkre, fisk i enorme mengder og gikk ned i vekt! Han spilte ikke sport, men begynte å gå 30 minutter om dagen og nektet å bruke heisen.

Den nådde sin minstevekt på 68 kg på 4 måneder. Jeg mistet 19 kg, hudens tilstand og generelle trivsel ble bedre. Etter endt kosthold bestemte jeg meg imidlertid for å gå over til å telle kalorier, fordi jeg ikke ønsket å begrense karbohydrater i kostholdet mitt hele livet. Til tross for at når jeg teller kalorier, blir sultfølelsen mer merkbar, men det er mer praktisk for meg å spise bare sunn mat - proteinmat jeg var lei av. ”

Dyukans kosthold er det mest mislikte kostholdet blant ernæringsfysiologer. Sjokktap forårsaket av en kraftig avvisning av fett og karbohydrater er ikke langvarig - i 80% av tilfellene går vekten tapt under dietten tilbake. Vitenskapelige studier antyder at på sikt kan Dukan-dietten skade helse og normal metabolisme betydelig.

  1. Dukan-diettoppfinner står overfor sensur, kilde
  2. Den franske kostholdsguruen Pierre Dukan møter etisk hørsel, kilde
  3. British Dietetic Association (BDA): Worst Diets to Avo>

Dyukan-diett - resultatene av å gå ned i vekt.


Før du skriver gjennomgang av Dukan-dietten, Jeg vil melde meg av med en gang for fitness-kloke menn, det Jeg kan ikke gå ned i vekt med sportsbelastning som foreskrevet av leger. I hvert fall til jeg har fått en operasjon på beina. Selvfølgelig er ikke alle belastninger forbudt for meg, men nettopp de som hjelper å gå ned i vekt aktivt, jeg er bare forbudt (løping, dans, etc.). Dette betyr ikke at jeg ikke driver med sport i det hele tatt, bare mindre aktiv enn før og mye sjeldnere. Derfor har det blitt vanskeligere å miste vekt. Derfor slo jeg også rot i dietologi)))
Først bestemte jeg meg for å prøve Dukan-diett og skrive tilbakekalling om henne. Mange er absolutt kjent med dette kostholdet, fordi hun er veldig populær nå! Jeg vil ikke beskrive essensen hennes fra A til jeg, men jeg vil fortelle deg hvordan jeg gikk ned i vekt på henne og hva som kom ut av det.
Jeg registrerte ikke resultatene, så de er omtrentlige, men de ble i hodet mitt i lang tid. Jeg ble veid hver dag, om morgenen, til samme tid - klokka 10.00. Jeg gikk ned i vekt på det for omtrent seks måneder siden og falt 5-6 kg på ca 2 måneder.

faktisk, Dyukan-diett - Dette er ikke en diett, men et kraftsystem eller livsstil som du blir vant til. Derfor, etter en stormfull fest, pleier jeg å "fjerne" det, og nå ordner jeg med 3-4 dager diett i uken med proteiner og grønnsaker.

Dyukan-diett har 4 etapper:
angrep,
cruise,
konsolidering
og stabilisering.

De 2 siste trinnene jeg ikke gikk gjennom, anså det ikke som nødvendig. fordi Konsolidering og stabilisering er ikke lenger kosthold, men konsolidering av oppnådde resultater. Akk, jeg fikk ikke de ideelle resultatene - jeg må fortsatt miste minst 10 kg, fordi de 2 siste trinnene har forsvunnet av seg selv.


på bekostning av forventet vekttap i kolonnen "Angrep" er alt sterkt overdrevet, men på "Cruise" etter min mening kan du tape mer.

Det vil jeg også merke Jeg gikk på Dukan-dietten med ett brudd - jeg drakk øl en gang i uken og til og med sprakk chips, rundstykker, pizza og andre ting. En slik dag var en gang i uken, men han slo forgjeves resultatene. Og selv til tross for dette, gikk jeg ned i vekt. Du anbefaler selvfølgelig ikke å gjøre dette. Det er bedre å tåle alt som det er, fordi den vanskeligste etappen er angrepet, den aller første. Da blir det bare enklere ...

For hvert trinn i Dukan-dietten tildeles et forskjellige antall dager, som er individuelt for hver person. Det avhenger av overflødig vekt. Du kan beregne hvor mange dager det er tildelt DEG på hvilket stadium, på den offisielle hjemmesiden til Dyukan. Du kan også bruke denne eksemplet tabellen:

Det Dukan er et magert proteindiett. Noen mennesker kaller det lavkarbo, noe som er grunnleggende galt, fordi Du kan konsumere mye karbohydrater på det ...

På Dyukans kosthold mister kroppen vekt på grunn av mangel på fett, aktiverer sin egen reservereserver av fettopphopninger og bearbeider dem til energi.

det vanskeligste og mest skadelige for kroppen. På dette stadiet kan du bare spise proteinprodukter med et minimum innhold av fett og karbohydrater. Det er få slike produkter - i utgangspunktet er dette bare egg (hvorav du ikke kan spise mer enn 2 per dag) og magert kjøtt uten hud (kyllingbryst, kalkun, storfekjøtt, fisk).

Det jeg spiste på "Attack" -stadiet:

- kokt og damp kurogrud
- kokt kalkunkjøtt,
- kyllingegg,
- ikke fet kokt eller dampet fisk og blekksprut,
- kefir - 0% fett (du kan fremdeles spise ost og cottage cheese med lite fett, men jeg fant ikke ost, og jeg liker bare ikke cottage cheese).
- rug og havrekli (ikke havremel eller havreflak, men kli). Kli må nødvendigvis spise, og du kan til og med mer enn Ducane råder.

Uten å spise kli på Attack, kan du ikke sitte i det hele tatt, etter min mening er det farlig for helsen din!

Kli, jeg anbefaler å legge til kefir, så de er etter min mening mindre motbydelige.

Hvordan var angrepsstadiet hos meg.

På "Attack" -stadiet måtte jeg bruke fire dager (ifølge beregninger). Men mer enn 3 dager - jeg anbefaler ikke å sitte til noen (før, jeg visste bare ikke at det kunne være problemer med nyrene).

Angrepet mitt var veldig hardt. Jeg spiste 3 ganger om dagen og om natten - skummet kefir med kli.

Den første dagen - alt var enkelt. 600 g redusert.

På den andre dagen Jeg har allerede ønsket meg noe annet, begynte til og med å bli syk av kjøttet ... Kurogrud blir kjedelig akkurat der, kalkunen er enda verre. Lagret kokt fisk! 400 flere ble mindre.

På den tredje dagen av "angrepet" Jeg kjente en forferdelig svakhet i kroppen, jeg la merke til at jeg begynte å sove mer. Jeg ville ikke ha noe i det hele tatt. Appetitten min forsvant så mye at jeg knapt kunne skyve et stykke kjøtt i munnen. Som et resultat begynte jeg å spise mindre og mindre, et sted 2 ganger om dagen. Minsket ca 300 g. Fra dagen før.

På den fjerde dagen Jeg begynte allerede å bli kvalm over maten. Begynte å føle meg svimmel, da det skjer i løpet av de "faste" dagene på kefir eller "medisinsk faste." Omtrent 300 g ble redusert (veldig lite redusert, tilsynelatende avtok metabolismen).

Umiddelbart skjønte jeg det Dette kostholdet (eller i det minste dette stadiet) er ikke egnet for idrettsutøvere og personer hvis arbeid er assosiert med aktiv fysisk arbeidskraft.

resultater:på "Attack" -stadiet var det bare 1,5 kg igjen med gjennomførbare arbeid. Jeg trodde at resultatet ville være bedre, for å være ærlig, gitt den veldig dårlige helsetilstanden. Men, dessverre, Dukan-dietten går veldig tregt!

5 dager - scoret på diett, drakk øl med alle slags skadelige ting (prøvde å ikke overspise). Dette er ikke et sammenbrudd, men en psykologisk "lossing"))) Øl økte appetitten og kampånden min! Gå ned i vekt igjen! 500 g tilbake)))) Resultatet av all pine - 1 kg ...

6 - dager og utover. Scenecruise.

Stage Cruise or Alternation innebærer veksling av "Attack" -stadiet, det vil si proteindager med protein-grønnsaksdager.
Her satt jeg på prinsippet - 2 dager - helt protein, 2 dager - protein-grønnsaker.

På protein-grønnsaksdager kan du lage deilig mat! Internett er fullt av oppskrifter på Dukan-dietten, du kan til og med lage kli-pannekaker, spise deilige salater og annen mat. Imidlertid foretrakk jeg fortsatt enkel mat, selv om jeg kokte noe.

Hun lagde grønnsakssalater med kyllingbryst, calamari og storfekjøtt. Jeg spiste grønnsaksupper - jeg skrev allerede om disse Oriflame-suppene her. Hun kokte grønnsaksupper flere ganger selv, men med Oriflames er det mer praktisk. Kokte omeletter og gryteretter og annen mat i henhold til Dukan-oppskrifter.

Protein-karbohydratdager er mye bedre enn bare protein. Under dem, som sådan, et sterkt "stress", føles ikke kroppen.

En uke senere avsluttet jeg Cruise, fordi Jeg la merke til en ting - for noen proteiner, av en eller annen grunn, går jeg ned i vekt mye saktere (300-400 g per dag går, ikke mer) og tilstanden min forverres, men på karbohydratproteiner følte jeg meg bedre og gikk ned i vekt raskere (500 700 g). Jeg tror dette skyldes det faktum at jeg spiste mye grønne salater fra ikke-stivelsesholdige grønnsaker (agurker, kinakål, dill, persille, salat, spinat, rucolla), som får kroppen til å brenne fett aktivt.

Konklusjon: "Attack" -trinnet kan hoppes helt over og bare sitte på et 1/1 eller 2/2 cruise. Du kan bare sitte på protein-vegetabilsk mat (selvfølgelig med obligatorisk bruk av havrekli) og gå ned i vekt uten problemer!

Har noen prøvd Dukan-dietten?
Hva er enig med hva ikke?
Hvor mange har falt?

1 anmeldelse av Dukan-dietten fra Jennifer D. (-61 kg)

Jeg er sikker på at Dukan-dietten fungerer! Med hennes hjelp ble jeg det jeg alltid ønsket å være: sunn, glad, glede meg over prosessen med å kle meg hver morgen!

Årsaken til at jeg bestemte meg for å gå ned i vekt, kom hovedsakelig fra legen min. Med en vekt på 107 kg fikk jeg diagnosen hypotyreose (dysfunksjon i skjoldbruskkjertelen) og ordinerte medisiner. Den første tanken var: "Jeg visste det, grunnen var i skjoldbruskkjertelen!" Og jeg takket Gud for at vekten snart ville komme tilbake til det normale.

Tre måneder senere viste vekten 113 kg ... Jeg kunne ikke tro det! Medisiner har ført til enda større vektøkning. En uke senere, 115 kg ... På samme tid viste tester at alt er i orden med skjoldbruskkjertelen.

Og jeg spurte legen: hva er galt med meg? Han svarte: "Du er sannsynligvis en av de menneskene som aldri kan gå ned i vekt." Jeg forlot ham skuffet, men med en fast intensjon om å bevise for ham at jeg kunne.

Først prøvde jeg å faste. Vekten er litt borte, men kom snart tilbake. Å faste er vanskelig i lang tid.

Så var det forskjellige fett tap piller. De ga også en midlertidig effekt.

Etter det deltok jeg på flere seminarer og sørget for at jeg sannsynligvis aldri virkelig kunne gå ned i vekt ...

Etter 4 måneder besøkte jeg igjen en annen lege, med frykt for at jeg var på vekten, de viste 124 kg. Jeg kunne ikke tro det. Jeg veide ikke så mye selv under tre svangerskap!

Hver morgen våknet jeg og hatet meg selv. Jeg prøvde å unngå å møte venner som kjente meg når jeg var slank, jeg savnet mange viktige hendelser, da jeg var veldig flau over utseendet mitt.

Bekjentskapet mitt med Dukan-dietten begynte da jeg var .. 128 kg. Jeg snublet over en artikkel om denne dietten i et magasin og brakte den til å jobbe for å lese i pausen. Han lå på bordet i en uke, da spurte en av kollegene mine dette magasinet, fordi hun ønsket å miste 5 kg.

Etter helgen spurte jeg henne: hvordan? Hun svarte at hun droppet så mye hun ville, og til og med ikke trengte å fortsette videre og gå videre til neste fase av Dukan-dietten. Jeg ba henne gjenta det hun nettopp hadde sagt, og krevde da å bringe bladet tilbake.

Nå er det gått 7 måneder, jeg lever og jeg kan si med tillit at Dukan-dietten fungerer! Jeg mistet 45 kg og bare 8 kg igjen for å oppnå min ideelle vekt. Jeg kan fortsatt ikke tro det. Jeg ble den personen jeg alltid ønsket å være: sunn, glad, glede meg over prosessen med å kle meg hver morgen.

2 Gjennomgang av Dukan-dietten fra Ilene R. (-48 kg)

Å være overvektig var et problem hele livet. Jeg var full siden barndommen på grunn av underernæring og dårlig genetikk. Da jeg fylte 50 år, skjønte jeg at det var på tide å ta vare på helsen min.

Jeg hadde ofte høyt blodtrykk og kontrollerte meg ikke i mat, noe som gjenspeiles i vekt. Vennen min rullet meg på en eller annen måte om Dukan-dietten, og det endret hele livet.

3 Gjennomgang av Dukan-dietten fra Annie F. (-57 kg)

I mars var vekten min 150 kg, jeg hadde forferdelig astma og høyt blodtrykk. En av vennene mine fortalte meg om Dukan-dietten, jeg kjøpte en bok, jeg vil ikke skjule det med en god del skepsis og definitivt uten entusiasme fra ideen om å gå på diett.

Til min overraskelse oppdaget jeg at dette ikke er en diett i den aksepterte betydningen av ordet. Dette er en livsstil basert på sunn mat. Jeg kontrollerer kroppen min fullstendig, og det er utrolig hvor lett det er å holde meg til dette kostholdet hele tiden.

Jeg mistet 57 kg av vekten hennes, og det jeg trodde var uoppnåelig viste seg å være ganske ekte. Som om jeg ble født på nytt. Det har alltid vært en positiv person, men kommer nå fra meg glede og styrke, som ikke var der før.

Helt i begynnelsen ble jeg skremt av ideen om at for å gå ned i vekt, trenger du å begrense deg hele tiden, men alt viste seg å ikke være så skummelt, og nå kan jeg ikke forestille meg det å spise annerledes.

I dag er det veldig enkelt for meg å si nei til de typer mat som verken er sunne eller sunne, noe som tvinger deg til å gå opp i vekt.

Jeg har fortsatt de ekstra kiloene, men den vanskeligste fasen er over. Dyukana diett fungerer virkelig! Takk, Pierre Ducane, for at du skapte denne utrolige, sunne og kloke livsstilen.

4 Gjennomgang av Dukan-kosthold fra Courtney K. (-39 kg)

I september 2011 veide jeg 104 kg. Hun passet ikke inn i bukser i 22 størrelse, følte seg sliten hele tiden og var deprimert på grunn av vekten min.

Jeg har fire barn, men så vidt jeg kan huske, var jeg alltid for sliten etter jobb til å tilbringe tid med dem.

På en eller annen måte kjøpte jeg i stedet for å kjøpe nye bukser en bok av Dr. Dukan, som ble lest av en av vennene mine og var overbevist om dens effektivitet på min egen erfaring. Jeg hadde ingenting å tape. Jeg prøvde omtrent et dusin forskjellige dietter, men mistet ikke en eneste kilo!

Jeg startet Dukan-dietten 18. august 2011 og ble umiddelbart overrasket over resultatene.

Etter veldig kort tid passet klærne mine ikke lenger for meg, men ikke av den grunn at de var tette! Jeg gikk veldig ned i vekt, og det var veldig uvanlig. Da trodde jeg at jeg kunne gå ned i vekt, selv om det ville være veldig vanskelig. Hele livet mitt er i mine hender.

Nå er det den 9. måneden etter dietten og jeg mistet 39 kg. Opp til idealvekten er det fremdeles 7 kg, men jeg vet at dette er mulig! Jeg er også sikker på at jeg kan opprettholde den oppnådde vekten.

Nå er jeg veldig energisk og føler meg stor. Stemningen er flott. Jeg ble født på nytt, takk, Dr. Dukan! Du forandret livet mitt !!

5 Gjennomgang av Sam's Dukan-diett (-46 kg)

Jeg veide 140 kg og var i god form .. for de som er overvektige 45+. Jeg hadde hypertensjon (høyt blodtrykk).

For to måneder siden var det 60-årsdagen min, og jeg skjønte at alle mennene jeg kjenner som levde et fullt og langt liv var i form, slanke og tørkede. De fleste av de som var overvektige døde tidlig på grunn av komplikasjoner på grunn av overvekt.

Kroppsmasseindeksen min var 38,6 (fedme 2. grad) og jeg lovet min kone, barn og venner at jeg ville gå ned i vekt. Det var i november 2010 og frem til det tidspunktet hadde jeg aldri hørt om Dukan-dietten, så jeg bare teller og begrenset kalorier, og alt var i orden de første to månedene.

Etter det leste jeg en blogg om dette nye franske kostholdet og ble lamslått. Det virket logisk for meg, og jeg ble en tilhenger av Dukan. Jeg kjøpte boken så snart den dukket opp i USA, fordi jeg ville vite alt om denne dietten.

Da jeg begynte å gå ned i vekt, veide jeg 140 kg, men på rundt 123 kg stoppet vekten og ingenting hjalp. Etter det ble jeg kjent med Pierre Ducan-dietten, og det var det beste som noen gang skjedde med meg.

Nå har jeg begynt fasen med å fikse Dukan-dietten, som vil vare 500 dager og gleder meg til når vekten stabiliserer seg. Jeg liker virkelig Dr. Dukans tilnærming.

6 Gjennomgang av Dukan-dietten fra Joanna D (-20 kg)

Etter å ha født en sønn for 22 måneder siden, begynte jeg å gå opp i vekt. Ingenting motiverte meg. Ja, jeg ville gå på diett, men jeg fant alltid unnskyldninger for å starte denne neste uke.

Dette varte helt til det øyeblikket jeg en gang så min nabo, som så ut som om han hadde blitt "smeltet". Jeg spurte ham hvordan han gikk ned i vekt, han svarte at takket være Dukan-dietten.

Etter hjemkomsten kjøpte jeg umiddelbart en bok om Dukan-dietten og startet fra neste dag! Nøyaktig 3 måneder senere ble målet nådd: Jeg mistet 20 kg.

Jeg klarte å gå ned i vekt så raskt, sannsynligvis fordi jeg aldri har mistet kostholdet. Tiden for å nå idealvekten når du beregnet på kalkulatoren var mye senere. Jeg er veldig glad!

7 Gjennomgang av Dukan-dietten fra Matthew K. (-53 kg)

Jeg mistet 53 kg på Ducane-dietten og fortsetter å gå ned i vekt (14 kg gjenstår til ideell vekt).

Jeg gikk ned i vekt med Constance D., en annen tilhenger av Pierre Ducane (se anmeldelsen hennes nedenfor). Både av oss, i barndom og ungdom, ble hånet og latterliggjort av vekten vår, og begge følte at dette var en av grunnene til ytterligere vektøkning.

Jeg er spesielt sterkere i ungdomsårene. Constance hatet seg for kroppen sin, og jeg hadde en direkte motsatt tilstand: å ignorere det som skjedde.

Da jeg begynte å følge Dukan-dietten, var vekten min 161 kg, men jeg vil ikke si at jeg var bekymret for det.

Jeg vil aldri glemme dagen da vi bestemte oss for å prøve dette kostholdet selv. Mor Constance sa at hun lærte om Dukan-dietten gjennom Dr. Dr. Oz kommer til å prøve det og insisterer på at vi gjør det samme.

Senere på kvelden snakket vi med Constantius og hun begynte å hulke. Hun sa at hun hater seg selv og ser på seg selv i speilet med avsky. Jeg innså umiddelbart at det bare var en mulighet til å hjelpe henne.

Jeg spurte henne hvordan hun så ut for å prøve Dukan-dietten. Det verste som kan skje er at det bare ikke fungerer. Jeg sa også til henne at jeg ville følge alle trinnene i kostholdet med henne til hun var ferdig.

Etter å ha uttalt disse ordene, et sted i dypet av tankene mine, feide minner fra alle de mislykkede forsøkene fra Constance å gå ned i vekt. Jeg var sikker på at om omtrent to uker skulle jeg vende tilbake til mine tidligere usunne (men hyggelige) spisevaner og fortsette å glede meg og ødelegge helsen min.

Imidlertid spilte skjebnen en hyggelig spøk med meg, og jeg fremdeles (allerede etter et år og noen måneder etter å ha fulgt Dukan-dietten) hadde ikke muligheten til å vende tilbake til favoritten min en gang motbydelige retter.

Constances viljestyrke og en fast intensjon om å gå ned i vekt presset meg langs transformasjonsveien. Takk Gud for henne hver dag. Uten den ville jeg fremdeles veid 160 kg.

Nå har jeg et normalt kolesterolnivå, livsstilen min har endret seg fullstendig, og jeg jobber fortsatt hardt med meg selv i konsolideringsfasen.

Jeg føler en bedre holdning til andre, jeg føler meg bedre, jeg ser bedre ut. Jeg er fornøyd, jeg satte meg mål og mer motivert enn noen gang, jeg har gått på treningsstudio i en måned allerede ... Det hadde aldri skjedd om jeg fortsatt veide 160 kg.

8 Gjennomgang av Dukan-dietten fra Jessica W. (-14 kg)

Kjære Dr. Ducan, alt er bra med meg. Jeg mistet så mye som jeg lovet, hvis jeg følger kostholdet ditt. Og jeg klarer å opprettholde vekten i et år allerede!

Takk til teamet ditt. Jeg ser og føler meg bra. Jeg ble mer involvert i sport (terrengsykling og turgåing hver dag).

Syv andre mennesker fra miljøet mitt begynte også å følge kostholdet ditt. har blitt med. Jeg inspirerer dem og de som har overgitt seg!

Takk igjen for kostholdet ditt, det reddet meg fra overvekt.

9 Gjennomgang av Dukan-dietten fra Constance D. (-51 kg)

Hilsener! Jeg heter Constantia.

For et drøyt år siden veide jeg 120 kg, jeg var 19 år og hadde hudproblemer. Jeg hadde en utrolig lav selvtillit, jeg hatet meg selv. Mine venner og familie fortalte meg stadig at beina ikke bøyde seg når jeg gikk, og beina og anklene gjorde alltid vondt.

På grunn av dårlig ernæring hadde jeg hodepine hver dag, og minst to ganger i uken var det utmattende migrene.

Vekten min påvirket alvorlig alle aspekter av livet: det var vanskelig for meg å kjøpe klær, å reise, jeg skammet meg og anså meg som stygg.

Takket være Dukan-dietten lærte jeg å lage mat selv. Jeg har aldri gjort dette før. Nå lager jeg hver kveld, prøver nye grønnsaker og gleder meg over smaken til de jeg allerede kjenner. Jeg elsker mat på en ny måte. Og dette er fantastisk.

Jeg er glad for første gang i mitt liv. Jeg skammer meg ikke lenger for vekten min og elsker meg selv slik jeg har blitt. Jeg liker å gå og ha det gøy, ikke bekymre meg for verkende bein, tretthet eller fordømmelse av andre.

Jeg har endret meg uten anerkjennelse. Mine venner og bekjente som ikke har sett meg siden starten av Dukan-dietten, kjenner meg ikke igjen eller gjør det etter å ha kikket peiling. De gratulerer meg med hvordan jeg ble frisk og jeg føler det virkelig!

Nylig kalte noen meg “fantastisk” for første gang i mitt liv. I februar 2012 nådde jeg min ideelle vekt og i 150 dager har vekten min blitt opprettholdt og til og med fortsetter å forsvinne!

Fra konsolideringsfasen ble jeg forelsket i kroppsbygging av kvinner og trente aktivt for å delta i konkurranser i høst. Dette er noe hun ikke en gang hadde drømt om da hun veide 120 kg.

Dr. Pierre Ducane ga meg et arbeidsverktøy som du kan gå ned i vekt og opprettholde vekt gjennom hele livet. Nå forstår jeg bedre temaet ernæring, hvordan kroppen fungerer, hva den kan gjøre. Jeg vil virkelig fortsette å gjøre alt som er mulig for å bli sunnere hver dag.

10 Gjennomgang av Dukan-dietten fra Melis T (-29 kg)

Jeg mistet 20 kg på 4 måneder og etter det gikk jeg bare 3 kg i løpet av sommeren, noe som veldig raskt gikk bort igjen.

I slutten av august begynte jeg å følge Dukan-dietten igjen og hadde allerede mistet 29,5 kg totalt. Eksempelet mitt har allerede inspirert 93 personer til å eksperimentere med vekttap med Dr. Pierre Ducane.

Se videoen: A Complete Review Of The Dukan Diet To Lose Weight Fast (November 2019).

Loading...